Tarieven 2023-2024

Skipas Montafon

WINTER 2023-2024

Hieronder vind je de indicatieve skipas prijzen van Montafon. Ze zijn indicatief omdat Montafon werkt met een dynamisch prijssysteem. Met de Montafon Brandnertal Card heb je een skipas in handen waarmee je in vier verschillende wintersportgebieden kunt skiën waarvan Silvretta Montafon de grootste en meest populaire is. Met deze skipas ski je niet alleen in Schruns en Sankt Gallenkirch (Silvretta Montafon) maar ook in Gargellen, Golm en Brandnertal. Bekijk onze pistekaarten pagina om alle mogelijkheden met deze skipas te bekijken. 

Skipas prijsindiciatie hoogseizoen – 1 dec tot 7 april 2024

De onderstaande prijzen zijn indicatief vanwege het dynamische prijssysteem. De skipas is ook geldig in Gargellen, Golm en Brandnertal. 

Dagen Volwassenen geboren in 1960-2004 Jeugd geboren in 2005-2017 Kinderen geboren in 2018 en later Boek nu
1 dag € 61,50 € 35,50 GRATIS
2 dagen € 122,50 € 70,50 GRATIS
3 dagen € 165,50 € 95,00 GRATIS
4 dagen € 211,00 € 121,50 GRATIS
5 dagen € 290,00 € 167,00 GRATIS
6 dagen € 352,00 € 202,50 GRATIS
7 dagen € 365,50 € 210 GRATIS

** Dynamisch prijssysteem

De bovengenoemde prijzen zijn indicatief omdat Montafon werkt met een dynamisch prijssysteem. Dit houdt o.a. in dat hoe eerder je koopt, hoe goedkoper de skipas is. Maar ook, hoe meer er zijn verkocht hoe hoger de prijs wordt. De prijzen kunnen daardoor tot ± 12% hoger uitvallen omdat je kort van te voren, of bijvoorbeeld ter plaatse een skipas koopt. Bereken je actuele prijs

Leeftijdscategorieën skipasprijzen

  • Volwassenen: 1960 – 2004
  • Jeugd: 2005 – 2017
  • Kinderen: Geboren in 2018 of daarna

Laagseizoen prijzen

Skigebied Montafon hanteert geen laagseizoen tarieven voor de skipas. De bovenstaande hoogseizoen prijzen gelden gedurende het hele winterseizoen.

Skipas Montafon 6 dagen

Een skipas voor 6 dagen in Montafon kost ± € 352,00 voor een volwassene in het hoogseizoen. De prijs voor kinderen bedraagt € 202,50

← Boek je accommodatie in Montafon. 

Skipas kopen – Dynamisch prijssysteem

Een skipas koop je eenvoudig online via de Montafon Shop. Hier kun je de actuele prijzen zien die zijn gebaseerd op een dynamisch prijssysteem. Dit houdt in dat hoe eerder je koopt, hoe goedkoper de skipas is. De korting kan oplopen tot wel 12%. Natuurlijk kun je bij alle grote dalstations ook een skipas kopen bij een fysiek loket.

Skiën in Gargellen, Golm en Brandnertal

De skipas van Silvretta Montafon is ook geldig in de skigebieden Gargellen, Golm en Brandnertal. Deze gebieden hanteren dezelfde skipas maar ook dezelfde skipas prijzen. Er is dus geen speciale (goedkopere) skipas die alleen geldig is in Gargellen, Golm of Brandnertal. Vooral wintersporters die voor de tweede keer terugkomen in Silvretta Montafon brengen een bezoek aan Gargellen (20 min. rijden) of Golm (10 min. rijden).

Ontdek meer wintersport

Boven bij Valisera

Ontdek het skigebied

Hoe ziet het gebied, de pistes, de liften en de restaurants eruit? Wat zijn de mooiste afdalingen en waar is de langste skitunnel van Europa?

Bekijk

Pistekaart

Bekijk de pistekaarten van de vier skigebieden die je met de Montafon skipas kunt bezoeken.

Bekijk

Skiles

Reserveer je skiles of snowboardled bij een skischool in Montafon.

Bekijk

Skipas voor winter wandelaars

Speciaal voor wandelaars is er in de winterperiode een ‘skipas’ beschikbaar onder de naam Sonnenabo. Deze pas staat geen ski’s toe maar wel sneeuwschoenen en de prijs voor 6 dagen bedraagt iets meer dan 100 euro.

Zomer liftpas

Voor de zomermaanden is er een speciale liftpas onder de naam Montafon Brandnertal Freizeitpass. Deze liftpas is ideaal om de bergwereld van het hele Montafon-dal te ontdekken zonder grenzen. Toeristen met een Gastenkaart krijgen korting op de zomer liftpas (en op vele andere atrracties en activiteiten). De gastenkaart verkrijg je gratis indien je een accommodatie boekt die hierbij is aangesloten – informeer hiernaar bij de verhuurder.