Brandnertal

Wintersport in een idyllische omgeving

Brandnertal

Ontdek het dorp Brand, gelegen aan het mooiste einde van het dal in de adembenemende Alpen. Hier wordt de Lünersee, een glinsterende blauwe parel aan de voet van de majestueuze Schesaplana, geprezen als een onmisbare plek. Brandnertal verwelkomt actieve individuen en gezinnen met een scala aan ontspanning, plezier en variatie. Of je nu houdt van wandelen, golfen, zwemmen, wellness, interactieve themapaden, skiën, rodelen, sneeuwschoenwandelen of langlaufen in de winter, de bergen van Brand bieden eindeloze mogelijkheden voor vermaak. Bovendien garandeert dit charmante dorp je nooit een moment van verveling. Ontdek Brand en geniet van een vakantie vol avontuur.

Skigebied Brandnertal

Brandnertal (Brand) is een skigebied, waar sneeuwplezier en adrenaline samenkomen! Met zijn perfect geprepareerde pistes, adembenemende panorama’s en uitstekende voorzieningen, is dit skigebied geschikt voor wintersportliefhebbers van alle niveaus. Laat je betoveren door 52 km aan afdalingen en slalom door de poedersneeuw terwijl je de pistes verkent. Ontdek de uitgestrekte mogelijkheden van skiën in Brandnertal met de veelzijdige skipas Silvretta Montafon! Op slechts een half uur rijden van Schruns bevindt zich Brandnertal, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is, zelfs voor een dagje skiën. Na een dag vol avontuur kun je ontspannen in de sfeervolle accommodaties en genieten van lokale specialiteiten in de charmante restaurants. Bereid je voor op onvergetelijke momenten, grenzeloos plezier en wintersport magie in Brandnertal. Jouw ultieme ski-ervaring wacht op je, dus pak je ski’s en vertrek naar Brand.

Skigebieden in de buurt

Ben je toe aan nog meer ski-uitdagingen dan kun je met dezelfde skipas bij een 3-tal andere skigebieden terecht. De grootste daarvan is Silvretta Montafon met 117 kilometer piste. In nog geen 15 minuten rijdt je naar Sankt Gallenkirch, deze plaats ligt centraal in het skigebied en heeft twee grote gondelliften. De andere skigebieden zijn Golm, wat op ± 25 minuten rijden is en Brandnertal op 45 minuten.

Accommodatie – ook aan de piste

Brandnertal is een gebied waar je een breed scala aan accommodaties vindt om uit te kiezen. Met 102 opties beschikbaar, zijn er tal van mogelijkheden die aan jouw wensen voldoen. Veel accommodaties zijn gunstig gelegen bij de skiliften en zelfs direct aan de piste, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de prachtige bergen. Een populaire keuze onder bezoekers zijn de chalets van Landal Park Brandnertal. Dit vakantiepark ligt dicht bij de skilift en de piste loopt tot aan de voordeur van je appartement. Als je liever in het centrum van het dorp verblijft, zijn er ook accommodaties beschikbaar waar je kunt genieten van de rustige omgeving en het adembenemende uitzicht op de bergen. Begin je dag met het bewonderen van de betoverende uitzichten op de besneeuwde bergtoppen en maak je klaar voor een dag vol avontuur op de pistes, wandelroutes of andere activiteiten. In Brandnertal vind je de ideale accommodatie voor een onvergetelijk verblijf.

TIP: Landal Brandnertal

Landal Brandnertal heeft prachtige appartementen aan de rand van het dorp Brand met ligging aan de piste. Er zijn 90 appartementen in chaletstijl die geschikt zijn voor 1-4 personen, 5-8 personen of 9-13 personen. Duik na een dag skiën het binnenzwembad in en geniet van de wellness. Voor kinderen zijn er entertainmentprogramma’s, speeltuinen en een kidsclub.

Vorige slide
Volgende slide
Brandnertal Zee

Bezienswaardigheden

Verken de bezienswaardigheden van Brandnertal en ontdek de natuurlijke schoonheid en culturele hoogtepunten van deze adembenemende regio. Bewonder de majestueuze Schesaplana, de hoogste berg van de Rätikon, die de perfecte achtergrond vormt voor je avonturen. Verken de prachtige Lünersee, een blauwe parel aan de voet van de berg. Maak een wandeling door de schilderachtige dalen en geniet van de rust en stilte die de omgeving te bieden heeft. Breng een bezoek aan de historische dorpen en ervaar de traditionele cultuur en gastvrijheid van de lokale bevolking. Voor de actievelingen zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, mountainbiken en nog veel meer. Ontdek Brandnertal en laat je verrassen door de diversiteit van deze prachtige bestemming.

Restaurants

Na een dag op de piste kun je in Brandnertal genieten van heerlijke lokale gerechten in diverse restaurants. Er is voor elk wat wils, met een variatie aan keukens, waaronder traditioneel Oostenrijks en internationaal. Hier zijn enkele suggesties:

Après-ski

Na een dag vol avontuur op de pistes kun je in Brandnertal ontspannen en genieten van de après-ski. Hoewel Brandnertal geen uitbundige après-ski heeft, zijn er gezellige plekken waar je kunt samenkomen met anderen. Hier zijn enkele suggesties:

Winkels

In Brandnertal kun je ook genieten van winkelen. Hoewel het winkelaanbod niet enorm groot is, zijn er nog steeds leuke winkels waar je kunt rondsnuffelen en souvenirs of lokale producten kunt vinden. Hier zijn enkele suggesties:

Brandnertal Zomer

Ontdek de veelzijdigheid van Brandnertal, niet alleen als wintersportbestemming, maar ook in de zomer. De regio biedt een schat aan activiteiten en adembenemende landschappen. Maak gebruik van de geopende skiliften om vanaf grote hoogte te genieten van prachtige panoramische uitzichten over de bergen. Verken de majestueuze Rätikon berg tijdens wandelingen. Daarnaast kun je in Brandnertal ook genieten van fietsen, golfen, tennissen en vissen. Ontdek de schoonheid en de mogelijkheden van Brandnertal tijdens een onvergetelijke zomervakantie. Voor meer informatie kun je terecht bij het informatiepunt van Brandnertal:

Brandnertal Tourismus

Kaart Brandnertal